Aktuelne vijesti

Apel za prikupljanje pomoći

Dragi studenti i zaposlenici Visoke škole eMPIRICA,

 

Sve nas je zadesila ova neviđena prirodna katastrofa, zbog najvećih padavina zabilježenih u posljednjih 120 godina u Bosni i Hercegovini.  Mnogi gradovi su pod vodom, bez struje i pitke vode, a građani se bore za život bez osnovnih životnih namirnica, gledajući vlastite domove kako se ruše.

Posebno teška situacija je bila i u Brčkom ova dva dana, kada je poplavljeno više stotina stambenih i poslovnih objekata u i oko grada.

Mi, predstavnici akademske zajednice, moramo među prvima reagovati na ovakvu katastrofu i biti ti koji će pokazati veliku humanost na djelu.

Ovim putem pozivamo sve zaposlenike Visoke škole eMPIRICA, kao i studente koji nisu sa ugroženih područja, a koji su u mogućnosti, da se odazovu pozivu za prikupljanje hrane, garderobe i drugih potrepština za sve ugrožene.

Sabirni centar će biti organizovan u prostorijama Visoke škole eMPIRICA u utorak, 20.05.2014. godine u periodu 08:00 – 14:00.

Visoka škola eMPIRICA će, sa svoje strane, izvršiti nabavku neophodne hrane i higijenskih sredstava, koje ćemo zajedno sa onim što donesu naši zaposlenici i studenti u utorak odnijeti na sabirno mjesto u Brčkom.

 

 

 

 

 

Why to Choose to Study at eMPIRICA

College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA in Brcko District BiH offers truly unique study programmes in BiH and high quality access to educational process, which puts students' demands and needs in focus.

Read more

 

Top 10

Ten reasons why to study at College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA

Read more

 

Dual Diploma-Transnational Study Programme

eMPIRICA College and Ljubljana School of Business received in September 2012 from the Slovenian Quality Assurance Agency for Higher Education NAKVIS (www.nakvis.si) authorisation to conduct transnational Business Informatics studies and issue BIH-SLO diplomas.

Read more

 

Price List- Tuition that Covers all Studies Expenses

Dear students, so as to make your studies more financially affordable, keeping a high level of quality we have devised a scholarship that covers all your expenses during the studies.

Read more

 

Recognition of Exams and Industry Certificates

We believe that many of you partly received education at other higher education institutions. We recognise your every knowledge which is connected to out study programme.

Read more

 

Certiport Testing Centre

In November 2012, College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA became Certiport testing centre.

Read more
 

Local Cisco Networking Academy VS eMPIRICA

Local Cisco Networking Academy eMPIRICA

Read more

 

 

 

 

YouTube Channel